Feriearbete 2021

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Ockelbo kommun erbjuder feriearbete under sommaren 2021 till ungdomar:

  • som avslutar åk 9 samt åk 1 och 2 i gymnasiet.
  • är 15-18 år gamla
  • är folkbokförda i Ockelbo kommun

När du söker feriearbete förväntas du kunna arbeta 60 timmar på två veckor under veckorna 25 – 32. Arbeten erbjuds inom barnomsorg, äldreomsorg, service, trädgård, och underhållsarbeten.

Du som fyllt 18 år och är myndig kan ansöka via e-tjänsten och BankID själv. Om du är under 18 år så måste din målsman logga in och göra ansökan åt dig.

Om man inte har BankID så går det bra att göra ansökan via blankett. Även här behövs målsmans underskrift om du är under 18 år.

Blanketten lämnar du in till Välkomstcenter på Ockelbo kommun (Södra Åsgatan 30D, samma ingång som Biblioteket).

Märk då kuvertet med: Feriearbete 2021.

I och med pandemin som råder så behöver vi anpassa ansökningarna till feriearbete.

Det kommer inte bli några arbetsintervjuer på plats på AME. Däremot så kommer kontakt med er ske via telefon eller Teams. Vi vill att du som söker arbete skriver ett CV/personligt brev där du berättar om dig själv:

Vem är du? Saker du är bra på. Om och vart du har arbetat eller haft praktik förr. Trivdes du där?  Var går du i skolan, program? Går du i nian så kan du skriva vad du ska gå till hösten. Berätta gärna varför du valt det programmet du går/ska gå. Vad gör du på fritiden och vilka intressen har du?

Om du redan nu vet med dig att du vill arbeta på någon speciell plats så kan du gärna skriva det i brevet så kanske vi kan uppfylla dina drömmar.

Behöver du mer utrymme att skriva på än raderna här nedan så går det bra att bifoga eget dokument.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa